BEGRAFENIS OF CREMATIE...Afhankelijk van de eventuele laatste wilsbeschikking van de overledene, zal er een keuze moeten gemaakt worden tussen een begrafenis of een crematie. Deze beslissing is geheel gehouden aan de familie en de nabestaanden. Onze rol als uitvaartondernemer is louter informatief.

Wanneer deze keuze is gemaakt, begeleiden wij u doorheen het proces en bieden wij onze diensten aan om een stijlvolle en respectvolle laatste eer te bieden aan de overledene.

Respect is een kernwoord dat door onze onderneming hoog in het vaandel wordt gedragen. Dit geldt tevens voor het vervoer van de dierbare overledene. Bij het transporteren van de overledene naar het mortuarium, maken wij gebruik van een erkende lijkwagen zodat het transport stijlvol kan plaats vinden. Bij de plechtigheid maken wij gebruik van een traditionele lijkwagen. Hier bestaat ook de mogelijkheid om een rouwkoets te gebruiken in de plaats van een traditionele lijkwagen. Dit geheel naar wens van de overledene, nabestaanden of familie.
CONTACTEER ONS

Leuzesesteenweg 94-96 - 9600 Ronse

+32 (0)493 25 22 53

stefaan_claeys@telenet.be

BTW BE 0761 794 349