ROUWTOEBEHOREN...

 


Vingerafdruk
Wanneer u een persoonlijk aandenken wenst aan jouw dierbare, dan is er de mogelijkheid om het maken van een vingerafdruk van de overledene. Dat gebeurt via een bepaalde procedure waarbij de afdruk dan verzilverd of verguld kan worden en aan een ketting of armband kan gedragen worden.

Asjuweeltjes
Een asjuweeltje is een echt juweel in zilver of goud, waarbij de mogelijkheid bestaat om een zeer kleine hoeveelheid as van jouw dierbare in te bewaren. Voor veel mensen is dit een vorm van rouwen door heel dicht bij de overledene te zijn.

Foto / Film
Wanneer men graag een blijvende herinnering wil hebben van de plechtigheid, bieden wij de mogelijkheid aan voor de keuze van fotografie en/of videografie. Hierbij moet wel vermeld worden dat dit altijd in samenspraak is met de persoon die de plechtigheid voorgaat of met de plaatsverantwoordelijke. Meer informatie kan u vinden op www.liesduerinck.be

Muziek
Wanneer men graag live muziek wenst op de plechtigheid om het nog persoonlijker te maken, kunnen wij bepaalde artiesten aanbieden.

 

CONTACTEER ONS

Leuzesesteenweg 94-96 - 9600 Ronse

+32 (0)493 25 22 53

stefaan_claeys@telenet.be

BTW BE 0761 794 349